ترمیم شکستگی استخوان پا با فیزیوتراپی

ترمیم شکستگی استخوان پا با فیزیوتراپی
زمان مطالعه: 3 دقیقه

معرفی روش های ترمیم شکستگی استخوان پا با فیزیوتراپی

علل شکستگی استخوان پا را بیان کنید؟ ترمیم شکستگی استخوان پا با فیزیوتراپی چگونه است؟ ترمیم شکستگی استخوان های پا با فیزیوتراپی چگونه است؟

علل شکستگی استخوان پا و روش های درمان آن با فیزیوتراپی

شکستگی یا ترک خوردگی با آسیب استخوان های بدن بوجود می آید. در شکستگی های باز، ظاهر پوست به علت بیرون آمدن استخوان یا وارد شدن ضربه دچار زخم یا پارگی شده است. اما در شکستگی بسته ظاهر پوست سالم است. در شکستگی های باز، به علت احتمال ابتلا به عفونت باید در کنار درمان شکستگی، سریعا باید به توقف خونریزی و درمان زخم و ضد عفونی زخم اقدام نمود.

 اما نشانه ها و علائم شکستگی استخوان چیست؟

  • تورم:

لحظاتی پس از شکستگی تورم در محل شکستگی رخ می دهد، با فشار استخوان یا ضربه وارد شده محل شکستگی دچار پارگی و جراحت می شود که با خونریزی و پس  از آن تورم همراه می باشد.

  • درد:

احساس درد شدید یا لمس دردناک در قسمت آسیب دیده، می تواند از نشانه های شکستگی باشد. برای تشخیص محل دقیق شکستگی به لمس آرام استخوان های پیرامون محل اسیب دیده بپردازید. قسمتی که درد شدید حس شد احتمالا محل شکستگی است.

  • احساس ساییدگی:

شنیده شدن صدایی مثل ترق ترق از استخوان هنگام آسیب به همراه احساس درد پس از آن می تواند نشان شکستگی باشد.

  • تغییر رنگ:

تغییر رنگ پوست بدن در قسمت آسیب دیده، رنگ کبودی و… همگی از عوارض شکستگی می تواند باشد. البته باید توسط پزشک بررسی شود که عارضه شکستگی وجود نداشته باشد.

  • تغییر شکل:

ممکن است محل شکستگی با تغییر شکل نسبت به سایر نواحی همراه باشد. این تغییر شکل به صورت کوتاه شدگی، زاویه دار شدن استخوان و… است.

  • از کار افتادن عضو آسیب دیده:

اگر قسمت آسیب دیده امکان حرکت و تغییر حالت به هیچ عنوان ندارد و یا با درد بسیار شدیدی در هنگام حرکت همراه است، به احتمال قوی نشان از شکستگی دارد.

ترمیم شکستگی استخوان پا با فیزیوتراپی:

فیزیوتراپی به شما می آموزد تا برای بهبود حرکت و قدرت و برای کاهش درد تمرینات مناسب انجام دهید. تمرینات فیزیوتراپی برای بهبود درد شامل موارد زیر است:

ماساژ درمانی، اولتراسوند، شاک ویو تراپی، مگنت تراپی، اوزون تراپی و تزریقPRP.

استخوان پا با فیزیوتراپی

تمرینات برای پای شکسته شامل تمرینات انعطاف پذیری و تمرینات بازتوانی است.

فزیوتراپیست می تواند به شما کمک کند که محدوده حرکتی نرمال ؛قدرت و عملکرد طبیعی ناحیه آسیب دیده را برگردانید.به همین خاطر باید به خوبی همه چیز را درباره فیزیوتراپی و توانبخشی بدانید و متوجه باشید که دقیقا چه کاری را می توانند برای شما انجام دهند.

دوره درمان فیزیوتراپی، به این بستگی دارد که شکستگی تا چه حد وخیم بوده است. برای بیمارانی که نیازی به جراحی ندارند، احتمالا شکستگی شان چندان وخیم نبوده است. بنابراین جلسات فیزیوتراپی آن ها کوتاه تر خواهد بود. بیمارانی که شکستگی آن ها تا به حدی بوده است که نیاز به جراحی داشته اند، باید منتظر باشند که جلسات فیزیوتراپی آن ها کمی بیشتر طول بکشد.

مرحله بازپروری بلافاصله پس از، شروع درمان شکستگی آغاز میشود. هدف از بازپروری دو چیز است:

اول: کارآیی اندام را تا حد ممکن حفظ کنیم و مانع از کاهش کارآیی آن در طول مدت درمان شویم.

دوم: وقتی شکستگی در حال جوش خوردن است، سعی کنیم کارآیی از دست رفته آن را به آن برگردانده و

کارکرد آن را به وضعیت قبل از شکستگی برگردانیم.

برای بازپروری، بیمار باید تحت نظر یک فیزیوتراپ کارآزموده باشد مگر در شکستگی های جزئی که با آموزش، خود بیمار میتواند اقدامات مورد نیاز را انجام دهد. نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشت نحوه انجام فیزیوتراپی است.

خلاصه مطلب:

با مطالعه ی این مقاله می آموزید، شکستگی یا ترک خوردگی با آسیب استخوان های بدن بوجود می آید. در شکستگی های باز، ظاهر پوست به علت بیرون آمدن استخوان یا وارد شدن ضربه دچار زخم یا پارگی شده است. دوره درمان فیزیوتراپی، به این بستگی دارد که شکستگی تا چه حد وخیم بوده است. برای بیمارانی که نیازی به جراحی ندارند، احتمالا شکستگی شان چندان وخیم نبوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن‌های تماس:
۰۲۱-۷۷۴۵۷۲۹۲
۰۲۱-۷۷۴۵۹۵۴۵

● ساعات پاسخگویی: از ۱۰ صبح تا ۸ شب
● حتی روزهای تعطیل