فیزیوتراپی در منزل / فیزیوتراپی

فیزیوتراپی در منزل
زمان مطالعه: 3 دقیقه

فیزیوتراپی در منزل:

فیزیوتراپی در منزل از جمله نیاز هایی است که امکان دارد هر کسی به آن نیاز داشته باشد. به طور معمول افرادی که بعد از آسیب دیدگی یا بیماری توان منظم مراجعه کردن به مراکز درمانی فیزیوتراپی را ندارد از این امتیاز و ویژگی برخی از کیلینیک ها استفاده می کنند.

فیزیوتراپی در منزل از جمله امتیازات کلینیک فیزیوتراپی مدنی در شرق تهرن به شمار می رود. این مرکز تخصصی با فرستادن متخصصان متبحر و با تجربه خود می تواند نیاز شما را در حوزه فعالیت ها و درمان های فیزیوتراپی به طور کامل پوشش دهد.

فیزیوتراپی مدنی:

شما می توانید برای آگاهی بیشتر از روند فیزیوتراپی در محل سکونت با شماره واتس آپ موجود در سایت فیزیوتراپی مدنی در ارتباط باشید. تا مشاوران و متخصصان ما شما را در کوتاه ترین زمان ممکن راهنمایی کنند.

ما در ادامه این مقاله به بررسی برخی از بیماری های مرتبط با درمان های فیزیوتراپی می پردازیم البته به صورت خلاصه، شما می توانید برای مطالعه کامل این مقالات به بخش وبلاگ (مقالات) وب سایت فیزیوتراپی مدنی مراجعه کنید.

 

 

فیزیوتراپی کشیدگی کشاله ران

 

 

فیزیوتراپی بخش مهمی در درمان آسیب های جدی تر است. عموما فیزیئتراپیست یک برنامه ی ده روزه برای بیمار تنظیم می کند که در بیشتر موارد شامل: الکتروتراپی، ماساژ درمانی و تمرین درمانی است.
در ابتدا فیزیوتراپیست از بیمار می خواهد ورزش و فعالیت های سنگین خود را به یک تا چند هفته(متناسب با میزان آسیب) ترک کند و نرمش های کششی خاصی را به طور روزانه انجام دهد.

پس از گذشت چند روز ورزش ها ی تقویتی به ورزش های کششی اضافه می شود.
نکته ی بسیار مهم در انجام ورزش ها این است که اگر فرد این ورزش ها را به صورت اشتباه مثلا حالت پرتابی و بی احتیاط، انجام دهد، درد او بیشتر شده و ممکن است آسیب های جدی به او وارد شود.

 

 

علایم آرتروز زانو

 

 

در عارضه ی آرتروز زانو، اغلب شکایت اصلی بیمار درد می باشد. درد معمولا در زمان استراحت و فعالیت بروز پیدا می کند و بیمار اغلب به علت درد از خواب بیدار می شود.
وضعیت هایی مانند نشتن دوزانو و چهار زانوبه مدت طولانی، بالا و پایین رفتن از پله و همچنین ایستادن طولانی مدت باعث تشدید درد می شود.
یکی دیگر از شکایت های بیمار، خشکی صبحگاهی، یا خشکی پس از استراحت می باشد که معمولا پس از حرکت از بین رفته و مجددا به دنبال تحمل وزن در وضعبت ایستاده یا راه رفتن طولانی ایجاد و زانو خشک و دردناک می شود.
در مواردی درد عضلات ران و ساق پا را نیز درگیر می کند.
همچنین آرتروز ممکن است باعث التهاب و قرمزی در ناحیه زانو شود.
ممکن است در هنگام حرکت زانو صدا های داشته باشد.

 

فیزیوتراپی بورسیت ایسکیوگلوتئال

 

انجام فیزیوتراپی بخصوص تمرینات ورزشی که فیزیوتراپیست برای بیمار تنظیم می کند ضروری ترین اقدام درمانی در بهبود شرایط فرد مبتلا به بورسیت ایسکیوگلوتئال می باشد. فیزیوتراپیست‌ ها می‌توانند تشخیص بورسیت ایسکیو گلوتئال را تایید کرده و از روش‌های درمانی مختلف برای کاهش درد شما استفاده کنند. درمان فیزیوتراپی باید به منظور بهبودی سریع تر، در اسرع وقت آغاز شود تا بیمار بتواند به فعالیت‌های ورزشی و روزمره خود بازگردد.
ماساژ بافت نرم عضلات احاطه کننده ناحیه بورسی برای کاهش درد و سفتی و نرمش های کششی عضلات همسترینگ برای افزایش قدرت انعطاف پذیری تاندون شده و فشاری که بر روی این بورس وارد می شود را کاهش داده و به تسکین علائم بیمار کمک می کند.
روش های الکتروتراپی و لیزر تراپی نیز در کنار تمرینات ورزشی از روش های درمانی این آسیب هستند.

 

فیبرومیالژیا یک سندرم درد اسکلتی:

فیبرومیالژیا یک سندرم درد اسکلتی:– عضلانی مزمن است که باعث ایجاد درد در تمام استخوان ها و عضلات بدن بیمار می شود.
فیبرومیالژیا یکی از بیماری هایی است که اغلب مردم اسم آن را نشنیده اند و اطلاعاتی درباره ی آن ندارند.
شاخصه ی اصلی این اختلال درد های پراکنده در کل بدن و آشفتگی روانی است.

تفاوت سندرم پیریفورمیس و فتق دیسک مهره های کمر

برای آنکه بتوانیم درد ناشی از سندرم پیریفورمیس را از دردی که بر اثر عارضه ی فتق دیسک مهره های کمر ایجاد می شود متمایز کنیم باید نکات زیر را در نظر بگیریم:
محل شروع درد در سندرم پیریفورمیس، ناحیه ی باسن و ساکروایلیاک بوده و در فتق دیسک مهره های کمر، محل شروع درد ناحیه ی کمر است.
حرکات ناحیه ی کمر در سندرم پیریفورمیس تاثیری ندارد، در حالی که در در فتق دیسک مهره های کمر باعث شدت و ضعف درد می شود.
در سندرم پیریفورمیس بر خلاف فتق دیسک، سرفه کردن تاثیری بر شدت درد ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن‌های تماس:
۰۲۱-۷۷۴۵۷۲۹۲
۰۲۱-۷۷۴۵۹۵۴۵

● ساعات پاسخگویی: از ۱۰ صبح تا ۸ شب
● حتی روزهای تعطیل