فیزیوتراپی پاشنه پا

فیزیوتراپی پاشنه پا
زمان مطالعه: 3 دقیقه

روش های فیزیوتراپی پاشنه پا

فیزیوتراپی پاشنه پا چیست؟ مشکلات پاشنه پا و درمان آن ها با فیزیوتراپی چگونه است؟ علل بروز مشکلات پاشنه پا چه هستند؟

هر آنچه باید از مشکلات پاشنه پا و فیزیوتراپی آن بدانید

درد معمولا زیر پاشنه یا درست پشت آن یعنی محل اتصال تاندون آشیل به استخوان پاشنه وجود دارد و گاهی اوقات درد می تواند بر کنار پاشنه پا تاثیر بگذارد. دردی که در زیر پاشنه پا ایجاد می‌شود به نام فاسئیت کف پا شناخته می‌شود و این مهمترین علت درد پاشنه است. اما درد پشت پاشنه، «تاندنیت آشیل» است همچنین درد می‌تواند در قسمت داخلی یا خارجی پاشنه و پا تأثیر گذارد.

در بیشتر موارد درد ناشی از آسیب نیست و معمولاً در ابتدا خفیف است، اما ممکن است شدید شده و گاهی اوقات مانع حرکت شود. درد معمولاً بدون درمان برطرف می‌شود، اما در برخی موارد ممکن است درد ادامه داشته و مزمن شود.

بورسیت پاشنه پا التهاب پشت بورس است و می‌تواند به دلیل فشار زیاد بر روی پاشنه‌ها یا فشار کفش باشد. درد معمولاً در عمق پاشنه یا پشت آن احساس می‌شود و گاهی ممکن است تاندون آشیل متورم شود و درد روز به روز بدتر می‌شود.

سایر دلایل درد پاشنه پا نیز عبارتند از

پارگی تاندون آشیل که عبارت از پارگی تاندون پاشنه پشت مچ پا است،کوفتگی استخوان، روماتیسم مفصلی، التهاب مزمن پد پاشنه پا، کیست استخوانی، که کیسه‌ای پر از مایع در حفره استخوان است، نقرس، که در نتیجه مقادیر بالای اسید اوریک خون به وجود می‌آید و باعث جمع شدن نمک‌های اسید اوریک در اطراف مفاصل می‌شود و در نتیجه، درد و التهاب شدید را هنگام حملات نقرس به همراه دارد و نوروما، تورم عصب جلوی پا که معمولاً بین پایه انگشتان دوم و سوم است.

التهاب رباط فاشیا پلانتار از جمله رایج ترین دلایل درد پاشنه پا می باشد، که به علت التهاب یک رباط ضخیم رخ می دهد که در کف پا قرار دارد و استخوان پاشنه را به پنجه پا یعنی فاشیای پلانتر وصل می کند.

شکستگی استخوان پاشنه وضعیتی است که با شکستگی در استخوان پاشنه پا که به نام استخوان پاشنه شناخته می‌شود مشخص می‌شود. استخوان پاشنه مسئول انتقال نیروهای وزن از مچ پا به زمین در طول فعالیت‌های ایستادن، راه رفتن و دویدن است.

استخوان پاشنه در زیر تالوس قرار دارد و به تالوس متصل می‌شود و مفصل ساب تالار را تشکیل می‌دهد.

فیزیوتراپی مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و روش‌های مکانیکی و الکتریکی است که به بازیابی توانایی سیستم اسکلتی و عضلانی کمک می‌کند. برای درمان‌های غیرتهاجمی بسیاری از آسیب‌های اسکلتی و عضلانی یا بعد از انجام روش‌های جراحی برای بازیابی توانایی اندام مورد آسیب از روش‌های مخصوص فیزیوتراپی استفاده می‌شود.

بسته به علائم شکستگی در پاشنه یا شرایط بیمار و میزان بهبودی، پروتکل انجام فیزیوتراپی شکستگی پاشنه پا متفاوت خواهد بود. روش‌های فیزیوتراپی پس از شکستگی پاشنه به دو دسته فیزیوتراپی مربوط به بهبودی با روش‌های غیرجراحی و بهبودی با روش‌های جراحی تقسیم می‌شود.

فیزیوتراپی شکستگی پاشنه پا

بیشتر بر بازگردانی توانایی عضلات ساق پا که ضعیف شده‌اند تمرکز دارد. یادگیری راه رفتن مجدد پس از شکستگی پاشنه برای چند روز دشوار خواهد بود، می‌توانید در این مرحله تحت نظر فیزیوتراپ تمرینات با وزن بدن مانند اسکات را شروع کنید. پاشنه‌های پا را در این مرحله بالا ببرید تا قدرت و توانایی قبلی خود را به دست آورد.

درصورتی‌که علائم شکستگی در پاشنه شدید باشند و شکستگی طوری باشد که برای درمان شکستگی پاشنه پا نیاز به جراحی باشد روند فیزیوتراپی شکستگی کف پا متفاوت خواهد بود. از طرفی بازیابی توانایی در این شرایط می‌تواند کمی سخت‌تر هم باشد.فیزیوتراپی پاشنه پا

خلاصه مطلب

درد معمولا زیر پاشنه یا درست پشت آن یعنی محل اتصال تاندون آشیل به استخوان پاشنه وجود دارد و گاهی اوقات درد می تواند بر کنار پاشنه پا تاثیر بگذارد.

فیزیوتراپی مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و روش‌های مکانیکی و الکتریکی است که به بازیابی توانایی سیستم اسکلتی و عضلانی کمک می‌کند. برای درمان‌های غیرتهاجمی بسیاری از آسیب‌های اسکلتی و عضلانی یا بعد از انجام روش‌های جراحی برای بازیابی توانایی اندام مورد آسیب از روش‌های مخصوص فیزیوتراپی استفاده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن‌های تماس:
۰۲۱-۷۷۴۵۷۲۹۲
۰۲۱-۷۷۴۵۹۵۴۵

● ساعات پاسخگویی: از ۱۰ صبح تا ۸ شب
● حتی روزهای تعطیل