بررسی چند باور غلط رایج در فیزیوتراپی
در این مقاله قصد داریم تا شما را با چند باور غلط رایج در فیزیوتراپی آشنا کنیم. این روش درمانی نیز مانند روش های دیگر دارای مزایا و معایب زیادی است اما نباید با تکیه بر باورهای غلط، از مراجعه به فیزیوتراپ خودداری نمایید. با کمی بررسی متوجه خواهید شد که این باورهای نادرست تا چه حد می تواند تاثیر منفی بر سلامت شما داشته باشد.
چند نمونه از باور غلط رایج در فیزیوتراپی
در ادامه مطلب چند مورد از شایع ترین باورهای نادرست را برای شما شرح خواهیم داد.
من خودم به تنهایی می توانم فیزیوتراپی انجام دهم
مشارکت فیزیوتراپ با شما می تواند یک کلید درمانی مهم محسوب شود. در اصل، باید پزشک متخصص، اجازه انجام این تمرینات را به شما بدهد. آن ها از آموزش تخصصی، تخصص بالینی و آخرین شواهد موجود برای ارزیابی نیاز های شما و تشخیص قبل از بروز درجه حادی از بیماری کمک می کند و بسته به شرایط و نیازهای خاص شما، برنامه فیزیوتراپی را تنظیم می نماید این برنامه ممکن است شامل: درمان یا مراقبت های عملی باشد.که انجام آن به تنهایی امکان پذیر نیست.
فیزیوتراپیست ها متخصص حرکت درمانی هستند. آن ها کیفیت زندگی را از طریق مراقبت عملی، آموزش بیمار و حرکات تجویز شده بهبود می بخشند.
تمرینات فیزیوتراپی وقت زیادی از من می گیرد
این تصور که ورزش و تمرین های فیزیوتراپی وقت زیادی از مردم می گیرد می تواند ازجمله باورهای غلط و رایج در فیزیوتراپی باشد. اصولاً بیمارانی که بهبودی نسبی به دست آورده اند و یا افرادی که نمی خواهند گرفتار خشکی عضلات شوند طبق برنامه مربی یا پزشک فیزیوتراپ باید اقدام به انجام حرکات ورزشی نمایند. این تمرینات در طول روز ممکن است 20 الی 30 دقیقه از وقت شما را بگیرد اما نتایج آن، تا آخر عمر با شما همراه خواهد بود.
هر چه قدر تمرینات سخت تر یا آسان تر باشد بهتر است
از جمله باور غلط رایج در فیزیوتراپی این تصور است، که انجام تمرینات فیزیوتراپی که تمرینات آن، هرچه سخت تر یا آسان تر باشد تاثیر بیشتری دارد کاملاً غلط است. بلکه شدت این تمرینات توسط فیزیوتراپ تعیین می گردد و به عوامل مختلفی هم چون: قوای بدنی، ناحیه آسیب دیده، ترومای حادثه و غیره بستگی دارد. در ورزش هایی که برای حفظ سلامتی انجام می دهید نیز همین اصل استوار است.
برخی از افراد تصور می کنند تعریق زیاد و انجام حرکات شدید بدنی می تواند در تقویت عضله و چربی سوزی آنان بسیار موثر باشد. از طرفی توجه داشته باشید که گرمای بسیار زیاد می تواند خطرناک باشد. بعد از انجام ست های ورزشی، کمی به خود استراحت بدهید و اجازه دهید بدن به دمای تعادل خود باز گردد.
تمرینات قدرتی فقط مخصوص بدنسازان است.
یکی از مهم ترین باورهای غلط رایج در فیزیوتراپی این است که تصور می شود ورزش های قدرتی تنها برای بدنسازان است. طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، انجام فعالیت های قدرتی را برای دو بار در هفته، در برنامه ورزشی خود بگنجانید. این مسئله فارغ از این است که شما فردی سالم یا بیمار باشید. این مسئله به آن معنا نیست که وزنه های سنگین باشگاه ها را بزنید بلکه می توانید از تمرینات سبک قدرتی شروع کنید.
این تمرینات می تواند: اسکات یا ورزش های ساده مانند: ایستادن روی یک صندلی باشد. گفتنی است که پزشکان توصیه می کنند، هر چه قدر سن افراد افزایش می یابد باید بر روی انجام تمرینات تقویتی، تمرکز بیشتری داشته باشند.
جمع بندی
چند باور غلط رایج در فیزیوتراپی می تواند زندگی افراد را تحت تاثر قرار دهد. با این شایعه ها بسیاری از مردم در صورت بروز درد، اقدام به مراجعه به فیزیوتراپ نمی کنند و همین مسئله می تواند وضعیت آن ها را بدتر از قبل نماید. در صورتی که با یافتن، یک پزشک فیزیوتراپ ماهر می توانید درد بدن خود را کاهش داده و تاثیر آن را در عملکرد و سبک زندگی خود مشاهده نمایید.
کلینیک فیزیوتراپی مدنی طرف قرار داد رسمی با بسیاری از شرکت های بیمه داخلی. شما می توانید جهت گرفتن وقت از ما با شماره های داخل سایت تماس حاصل فرمایید.